domingo, 29 de abril de 2012

DUES PEDRES.

Dissabte 28 d'abril, 11 de la nit a la sala Torín d'Olot presentació del nous disc del menorquí Cris Juanico: dues pedres.
El cantant menorquí, qui va viure durant un temps de la seva joventut a l'Empordà, ens ha presentant el seu nou treball juntament amb el contrabaixista Joan Solà Morales, ex Umpapa. Amb una guitarra i un contrabaix, molt ben complementats, reinterpretan les cançons que havíem escoltat interpretades pels "Ja t'ho", amb una qualitat musical i interpretativa de gran nivell. No es trova a faltar la percusió ni altres intruments, ells dos omplen l'escenari i la sala.
Personalment he gaudit, i molt, d'aquest concert, escoltant les peces que temps enrrea ja em van captivar, ara amb un caire molt més intimista, encara les he trobat millors, si cap. Esmentar també que hem pogut gaudir de les versions en acústic de clásics del rock que ens han fet Bazaga's, Rafa Bazaga i Jordi Carles, tot i la lesió d'en Jordi hem gaudit d'una gran interpretació a la guitarra, així com a la veu per part d'en Rafa.
Una vetllada de les que no s'oblidan. Ara tot escrivint gaudeixo de les cançons d'aquest treball que a més m'evoca els tres dies que darrerament he passat a l'illa de Menorca tot pedalant pel  camí de cavalls.

No hay comentarios:

Publicar un comentario